• Cekin za spomin

  od 99€

  Življenje sestavlja niz različnih trenutkov in dogodkov, a le najlepše sestavljamo v mozaik spominov, ki jih želimo ohraniti za vedno. Da pa dragoceni spomini sčasoma ne zbledijo, smo za vas pripravili CEKIN ZA SPOMIN. Z njimi boste posebnim trenutkom v vašem življenju pripisali dodaten pomen. Prav tako pa lahko z njimi obeležite uspešen poslovni odnos.
  CEKIN ZA SPOMIN je domiseln dar, saj nudi številne možnosti oblikovanja. Zlati ali srebrn cekin oblikujete povsem sami, kar kovancu doda osebno noto. Vaše sporočilo dopušča kreativnost, ki jo z vgraviranjem na obeh straneh kovanca izrazite v obliki besedila, imena ali fotografije.

  Zlat cekin, premer 24mm, masa 4g, čistina 585/1000
  Srebrn cekin, premer 32mm, masa 15g, čistina 925/1000

 • Zlati gram

  od 59€

  Nekateri trenutki v življenju so tako pomembni, da si zaslužijo prav posebno pozornost. Z osebnim darilom MOJ ZLATI GRAM jih boste ovekovečili in pozlatili za vse življenje. Izbirate lahko med 1, 2, in 5-gramsko kartico z naložbeno zlato ploščico, ki jo oblikujte povsem sami in z unikatnim darilom razveselite svoje najbližje. To bo dragocen spomin, ki bo ostal za vedno. Moj zlati gram podarite ob različnih priložnostih:
  - rojstvo otroka,
  - rojstni dan,
  - praznovanje,
  - zaključek šolanja (diplome),
  - obletnica,
  - poroka,
  ali pa samo lep spomin na dogodek iz vašega življenja.

 • Like my name

  od 91€

  I like my name je verižica z osebnim imenom iz plemenite kovine, s katero lahko vsak posameznik oplemeniti svoje ime. Vsi ljubitelji nakita si lahko ustvarijo osebno verižico z lastnim imenom, seveda pa je  kreativna ideja lahko tudi odlično darilo za posebne priložnosti ali posebno osebo.

  Verižica je namenjena vsem ljubiteljem edinstvenega nakita in jim ponuja možnost, da na zabaven način oplemenitijo svoje ime ali pa ime obdarovanca.

  Osebno ime v zlatu ali srebru je unikatno darilo, primerno za naše najdražje kot tudi za številne posebne priložnosti.

Hitra pomoč pri iskanju darila!
Cena:
Priložnost:
Knjiga verzov
Izračun poštnih stroškov
Država:
Poštna služba:
Stroški pošiljanja: